2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 499 KR

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

VARUKORG

Totalt

Frakt tillkommer i kassan
79 kr
Gå till kassan
Säker betalning med
Logga in
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

1.

- EN LÄTT RESVÄSKA MINIMERAR VIKTEN -

Med en lätt resväska låter du packningen stå för vikten, inte resväskan. Med dagens innovativa teknik kan tillverkare ta fram lättare och starkare material. Utbudet av lätta resväskor har således ökat på senare år och det går i dag att hitta mängder av lätta resväskor är både funktionella och slitstarka.

2.

- TÄNK EFTER INNAN DU PACKAR -

Hur många gånger har du kommit hem och insett att du bara använt hälften av kläderna du packat? Det finns en tendens att ofta överskatta mängden kläder och packning en resa omfattar. Ett tips är att tänka efter vad som verkligen behövs innan du börjar packa. Vart ska du och hur länge ska du vara borta? Är det rimligt med fyra par jeans eller inte? Och två par skor kanske räcker?

3.

- GÖR EN CHECKLISTA SÅ ATT DU INTE - MISSAR NÅGOT

Sluta oroa dig för att du ska glömma något! Ett av de lättaste sätten för att se till att det du behöver faktiskt kommer med på resan är att göra en lista över det du ska ha med. Då kan du smidigt checka av det du packat ner och vara säker på att allt faktiskt ligger i resväskan vilket är lika med sinnesro!
4.
- RULLA KLÄDER ISTÄLLET FÖR ATT VIKA -

För att spara utrymme och samtidigt minska risken för skrynkliga kläder så kan du rulla ihop kläderna istället för att vika dem. På så sätt tar kläderna mindre plats och det blir lättare att också organisera olika typer av kläder i väskans avdelningar och fack.

5.
- FYLL ALLT UTRYMME -

I många fall när du reser behöver du allt utrymme du kan få i resväskan. Ihoprullade mindre plagg som t-shirtar, strumpor och underkläder kan du smidigt stoppa i exempelvis nedpackade skor för att maximera packningsutrymmet i resväskan. På det här sättet kan du också spara utrymme om du vet att det kommer shoppas på resan!

6.

- KOLLA UPP VIKTGRÄNSEN -

Gränsen för vilken vikt som är tillåten på bagage varierar mellan flygbolagen. Se till att kolla upp vilka bestämmelser som gäller för de eller det flygbolag du reser med. Håller du dig inte inom de bestämda viktgränserna kommer du att behöva betala extra på flygplatsen eller packa om resväskan på plats, vilket du helst vill undvika! 

7.

- KÖP EN BAGAGEVÅG -

För att vara säker på att resväskan inte väger mer än den får kan det vara bra med en praktisk bagagevåg. Då kan du både väga resväskan innan avfärd hemma och igen när du är på väg att åka hem från resmålet (när du kanske har massa semestershopping nerpackad).

8.

- GLÖM INTE FÖRBAND, MEDICINER M.M. -

Ett FÖRSTA HJÄLPEN-KIT med plåster, pincett, antiseptiska wipes, med mera är alltid en bra idé att packa med när du ska ut och resa. Fyll på väskan när du kommer hem så är den alltid redo för resa!

9.
- HÄLL ÖVER VÄTSKOR I MINDRE FÖRPACKNINGAR -

Det finns en 100 ml gräns på vätskor i handbagaget. Häll därför över vätskor du behöver ha med dig i mindre flaskor. För att också försäkra sig om att din packning inte kladdas ner av vätskorna du har med är det bra att lägga alla flaskor med vätskor i väl förslutna påsar.

10.
- PACKA VÄTSKOR FÖRSLUTET -

För att försäkra dig om att kläder och annan packning inte kladdas ner av schampo och andra vätskor kan det vara bra att lägga alla flaskor med vätskor i väl förslutna påsar. På så sätt behöver du inte oroa dig för att de läcker ut över packningen under resan.

11.
- SKOR TAR PLATS! -

Ett generellt packningstips är att vara försiktig med att packa ner för många par skor. Det är ofta skorna som skäl mest utrymme och även om de fungerar bra som förvaring för strumpor och mindre plagg så tar de ofta mer än de ger.