2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 499 KR

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

VARUKORG

Totalt

Frakt tillkommer i kassan
79 kr
Gå till kassan
Säker betalning med
Logga in
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

ATT ARBETA HOS OSSWhere can we take you?


Ett jobb hos oss innebär en spännande möjlighet där du får arbeta i en positiv företagskultur som präglas av mycket personligt engagemang. Vi är en koncern med högt i tak och korta beslutsvägar. Stämningen är prestigelös och kundfokus tillsammans med affärsmannaskap är genomgående teman inom alla delar av koncernen.


Att arbeta hos oss inom Rizzo Group innebär ett arbete som utgår från att se möjligheter och brinna för det vi gör, våga tänka nytt, utmana och göra det lilla extra för att nå våra mål. Det handlar också om en gemenskap där vi tror på varandra, hjälps åt och bryr oss såväl om kunder som kollegor. När vi gör detta ger vi varandra förutsättningar att lyckas. Oavsett vilken roll du drömmer om är det viktigaste för oss att du alltid vill bidra med glädje och positiv energi!

Hos oss finns många olika roller – förutom butikschefer och säljare i våra butiker i Sverige och Norge har vi ett huvudkontor med flera avdelningar. Här kan du bland annat arbeta inom IT, inköp, HR och lön, marknad och försäljning. Läs mer om några av de olika tjänsterna och avdelningarna nedan.


Butikschef

Som butikschef har du ett tydligt uppdrag i att utveckla butiken och tillsammans med ditt team överträffa de högt satta målen. Vägen dit styr du i mycket stor del själv, du har frihet och mandat att agera och att självständigt fatta affärsmässiga beslut. Avgörandet sker i det dagliga arbetet ute på butiksgolvet där du aktivt möter kunden och sätter standarden för kundupplevelsen, både i det personliga bemötandet men också i att skapa en inspirerande och konceptuellt stark butik. Hos oss passar du som butikschef om du bland annat har vana av att jobba med personlig försäljning, har lätt för att omvandla mål till handling, har mod att driva igenom förändringar och att fatta beslut samt att du tänker nytt, vågar utmana och vill själv bli utmanad. Du är bra på att planera och organisera samtidigt som du har en känsla för styling och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer.


Butikssäljare

Din uppgift blir att styla och hjälpa kunden att hitta sin egen stil och med enkelhet och kreativitet löser du sådant som eventuellt kan stå i vägen för en nöjd kund. Du utmanar dig själv och dina kollegor och vågar ge det lilla extra för att nå både dina egna och gemensamma mål. Som säljare hos oss på Rizzo har du en naturlig förmåga att skapa goda relationer och du ser det som en självklarhet att alltid erbjuda service med det lilla extra till våra kunder. Hos oss finns det plats både för dig som arbetat inom detaljhandeln tidigare och för dig som vill göra det för första gången. Att arbeta som säljare hos oss innebär ett arbete i en fartfylldmiljö som passar särskilt bra om du är intresserad av mode och styling och vill bidra med positiv energi.


HR- och löneavdelningen

HR- och löneavdelningen driver och utvecklar alla processer inom ett brett område och hjälper chefer och medarbetare inom koncernen. På lönesidan ser vi till att våra medarbetare får lön och förutom det sköts all administration kring intyg, rapportering till olika myndigheter och insamling och rapportering av statistik. På HR hanteras och administreras rekrytering, processer och rutiner kring arbetsrätt främst gällande avtalsfrågor, arbetsmiljö och personalplanering. Här passar du som är van att arbeta självständigt med stort som smått, är lösningsorienterad, noggrann men framför allt serviceinriktad. Du är en glad och samarbetsvillig person som vill bidra med positiv energi till dina kollegor inom organisationen.


Inköpsavdelningen

Här sker arbetet med att sätta en sortimentsstrategi, att få ihop hela vårt erbjudande av egen produktion och externa varumärken så att det tillfredsställer våra kunders krav på trend, funktion, stil och pris. Avdelningen har ett nära samarbete med leverantörer, fördjupar befintliga relationer samt etablera nya kontakter och samarbeten. Avdelningen hanterar varuflödet, all orderläggning, logistik och olika underlag som krävs för att få inköpsprocessen att flyta på. Rätt person för ett jobb på vår inköpsavdelning motiveras av att få vara med och utveckla samt bygga vårt konsumenterbjudande inom våra kategorier. Du har lätt för att sätta dig in i jobbet och förstår snabbt branschens komplexitet och dess utmaningar. Inom många av rollerna på vår inköpsavdelning krävs att du är en fena på administration, kan hantera stora mängder data, är strukturerad och ordningsam. Du tar ett stort ansvar och kan hålla fokus i ett högt tempo.