1-3 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt

Logga in
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

MÖT MEDARBETAREMöt Caroline, Loveness och Sandra som berättar om hur det är att arbeta på Rizzo och NK Skor & accessoarer.

CAROLINE, BUTIKSCHEF RIZZO HANSA


”Som butikschef är ingen dag den andra lik. Jag får möjlighet att jobba med allt från coaching till exponering till att möta kunderna på golvet. Rizzo Group ger mig verktygen jag behöver för att driva min butik med framgång! Samarbetet butiker emellan och härliga kollegor på Powercenter gör att jag tycker att mitt jobb är fantastiskt! ”

LOVENESS, SÄLJARE OCH VM ANSVARIG PÅ NK WOMEN’S SHOES & ACCESSORIES


”Rizzo Group har fått mig att utvecklas och växa något enormt. Jag började som säljare på Rizzo för 5 år sedan och idag arbetar jag som Visual Merchandiser på NK Women’s Shoes & Accessories. Bland det bästa med mitt arbete är att få möta och samarbeta med så många och olika människor. Det ger mig glädje och energi. På Rizzo Group är vi ett team som jobbar tillsammans för att uppnå våra mål och visioner. Det gör mig motiverad att fortsätta utvecklas varje dag.”

SANDRA, INKÖPARE Rizzo Group


”Min tid på Rizzo Group började med en praktikperiod på inköpsavdelningen som en del av min utbildning. Sedan dess har sju snabba år passerat och jag har fått möjlighet att jobba med flera av våra produktområden. Idag är jag en del av Rizzo-teamet som inköpare av externa varumärken, en roll där jag får vara både kreativ och analytisk samtidigt som jag jobbar med ett av mina stora intressen. Samarbetet med våra leverantörer, och framförallt mina kollegor, gör att jag varje dag känner lyxen att ha roligt på jobbet!”