2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 599 KR

Logga in
Rizzo online väskor resväskor accessoarer

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

Alexia: Tidlös Stil för Resan och Arbetsdagen

Alexia är självsäker och karriärinriktad med en passion för stilren design och tidlös elegans. Hon älskar att addera guldiga detaljer till sin look för att ge den en extra touch av glamour. Som en person som reser både i jobbet och privat, behöver hon en väskkollektion som kan följa med henne överallt, från affärsmöten till weekendutflykter. Alexia strävar alltid efter att upprätthålla en elegant och sofistikerad look, oavsett var hon befinner sig, och hon väljer sina tillbehör med omsorg för att spegla hennes unika stil och personlighet.

Resegarderob i svart från Rizzo

Alexia resegaraderob

- Skydda dina kläder med stil - 

Kommer snart

Mobilväska


Upptäck Alexias mobilväska - en trendig och stilsäker accessoar som är den perfekta följeslagaren för din mobil och andra mindre tillbehör. Med sitt eleganta design är denna väska inte bara praktisk utan också ett modeuttalande i sig själv. Det långa och justerbara axelbandet gör det enkelt att bära väskan på ett sätt som passar din stil och komfort. Tillverkad av högkvalitativt material och med noggrant utformade detaljer, är Alexias mobilväska inte bara ett praktiskt tillbehör utan också en stilfull förlängning av din personliga stil. Ge din mobil den elegans den förtjänar med denna mångsidiga och sofistikerade väska från Alexia. 


Shoppa nu

Alexia mobilväska ljusblå beige och svart väska
Necessär och sminkväska i babyblått från Rizzo

Necessär


Nyckeln till en organiserad Resa: Necessär med Uttagbar Insats. Perfekt för resor och vardag, med ett bekvämt handtag och en robust dragkedja av metall är den en pålitlig följeslagare för dina äventyr. Den uttagbara insatsen ger dig flexibilitet att anpassa necessären efter dina behov. Tillverkad med högkvalitativa material och en tidlös design, är vår necessär både stilfull och hållbar.


Shoppa nu

Weekendbag


Denna sofistikerade väska är den perfekta följeslagaren för dina weekendutflykter och kortare resor. Tillverkad med högkvalitativa material och en tidlös design, kombinerar den stil med hållbarhet för att säkerställa att den håller för alla dina äventyr. Med generösa dimensioner och praktiska funktioner som en dragkedja av metall och en medföljande axelrem, är denna weekendväska både funktionell och elegant. Ge dig själv friheten att resa med lätthet och stil med Rizzo Alexia Weekendbag! 


Shoppa nu

Alexia pouch ljusblå beig och svart väska
Alexia ljusblå väska med axelrem

Alexia crossbody 


- Stilfull Funktionalitet: axelremsväska med praktiskt design - 


Shoppa nu

Plånbok till dam liten svart plånbok ljusblå och beige från Rizzo

Alexia plånbok


- Stilren design med RFID-skydd för dina kort - 


Shoppa nu

Beige väska till jobbet - bra arbetsväska

Alexia workbag


- Stilfull och Praktisk Arbetsväska för Alla Tillfällen - 


Shoppa nu