2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 599 KR

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

VARUKORG

Totalt

Frakt tillkommer i kassan
79 kr
Gå till kassan
Säker betalning med
Logga in
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!


MEDLEMSVILLKORDEFINITONER

Klubbägare: Rizzo Group AB 

(publ.) Org.nr. 556540-1493 (nedan Rizzo Group).


MEDLEMSKAP

Medlemskapet i kundklubben är gratis och det ställs inga krav på att du måste handla för ett visst belopp. För att bli medlem måste du vara över 16 år och folkbokförd i Sverige. Endast privatpersoner kan ansöka om medlemskap i klubben.


BONUS

Bonus utgår på köp gjorda i alla Rizzobutiker i Sverige och Rizzo.se. En krona ger en bonuspoäng. Poäng ges på alla inköp, även vid realisation. Bonuspoäng utgår dock ej vid köp av presentkort. Köp kan bonusregistreras i efterhand mot uppvisande av kvitto, men skall då göras inom en (1) vecka från inköpstillfället. Bonuspoäng sparas i två (2) år.


BONUSCHECK

När du uppnått 2000 bonuspoäng får du en bonuscheck till ett värde av 50 kr. Checken är digital och lagras på din medlemsprofil för utnyttjande vid nästkommande köp. Giltighetstiden för bonuscheck är 1 år fr.o.m. utfärdandet. Bonuschecken kan användas i samtliga Rizzo´s fysiska butiker. Däremot kan bonuschecken varken helt eller delvis lösas in mot kontanter. Bonuschecken är inte bonusgrundande.


HANTERING AV MEDLEMSINFORMATION

Som medlem är du införstådd med att du kommer att erhålla erbjudanden från kundklubben. Som medlem ger du också Rizzo Group rätt att spara information om dina inköp för intern statistisk bearbetning och ekonomisk uppföljning, samt för att kunna skicka bra erbjudanden till dig om våra produkter. Ditt personnummer behövs för uppdatering av vårt adressregister genom Statliga Personadressregistret. Korrekt adress är vår enda garanti för att utskick inte hamnar i fel händer. För det fall du inte önskar få sådan reklam skall Rizzo kundservice kontaktas med begäran om att kunduppgifterna inte används för riktad reklam. Du har enligt Dataskyddsförordningen möjlighet att utan kostnad få information om Rizzo behandling av dina uppgifter. En skriftlig ansökan om sådan information beställs genom kundservice. Du har givetvis även rätt att begära rättelse av felaktigt behandlade personuppgifter. Läs mer om behandlingen av personuppgifter i vår integritetspolicy. 


ÄNDRING AV VILLKOREN

Rizzo Group får vidta ändring av avgifter och bonus om det motiveras av ändringar i kostnadsläget eller myndighets åtgärd. Rizzo Group får även ändra andra villkor. Ändringen träder i kraft en månad efter att medlemmen aviserats om förändringen. Avisering om förändring kan ske via publicering på Accent.se. 


GILTIGHETSTID

Avtalet gäller tillsvidare och får av endera parten sägas upp med omedelbar verkan. Rizzo Group förbehåller sig rätten att vid missbruk spärra medlemskontot.


FORCE MAJEURE

Rizzo Group är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet ifråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om Rizzo Group själv vidtar eller är föremål för sådan konfliktåtgärd.

UPPLYSNINGAR OM KUNDKLUBBEN


KUNDSERVICE 

E-post: kundservice@rizzo.se

Adress: Kundservice Rizzo

Rizzo Group AB

Box 24085 

104 50 Stockholm