2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 599 KR

Logga in
Rizzo online väskor resväskor accessoarer

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

Damplånböcker


Damplånböcker är inte bara praktiska för att organisera och förvara dina värdesaker, de är också en viktig del av din personliga stil. Med en mängd olika stilar, material och storlekar finns det en damplånbok för varje behov och smak.

Kvinnors plånböcker kommer i en rad olika format, inklusive traditionella långa plånböcker, smidiga plånböcker och små plånböcker som passar perfekt i en crossbody-väska eller clutch. Oavsett om du föredrar läder, tyg eller syntetiska material, finns det alternativ som passar din stil och budget.


En vanlig funktion hos damplånböcker är att de har flera fack och fickor för att organisera allt från kreditkort och kontanter till kvitton och ID-handlingar. Detta gör det enkelt att hålla ordning på dina pengar och värdesaker, samtidigt som du har allt lättillgängligt när du behöver det.


När det gäller design finns det en mängd olika mönster och detaljer att välja mellan, inklusive enfärgade plånböcker, tryckta mönster, broderier och dekorativa detaljer som spännen och dragkedjor. Oavsett om du föredrar en klassisk och tidlös stil eller något mer trendigt och uttrycksfullt, finns det alternativ som passar din personliga smak.

Utöver sin praktiska funktion kan damplånböcker också vara ett uttryck för din personliga stil och smak. Genom att välja en plånbok som passar din stil och behov kan du komplettera din outfit och lägga till en touch av elegans och raffinement till din vardagliga look.

Kategorier
Filter

FILTER

färg
Svart
Brun
Röd
Blå
Lila
Beige
Grön
Rosa
storlek
(Ingen)

PRIS

VARUMÄRKE

Välj varumärke
Bolinder Stockholm
Exentri
Rizzo
ULRIKA
Vezzano

KATEGORI

Ta bort filter

Sortera efter
Sortera efter
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
A-Ö
Ö-A