2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 599 KR

Logga in
Rizzo online väskor resväskor accessoarer

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

Mobilväskor

Vår samling av mobilväskor kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt. Oavsett om du är på språng i stadens pulserande gator eller utforskar världen på dina resor, är våra mobilväskor det ultimata tillbehöret för att hålla din viktigaste teknik organiserad och skyddad.


Varför välja våra mobilväskor? För det första, deras trendiga design gör dem till ett stilfullt komplement till din outfit, oavsett om du är på väg till jobbet, på en natt på stan eller på en avslappnad helgutflykt. För det andra, deras praktiska funktioner gör dem till ett oumbärligt verktyg för att hålla ordning på din mobil, plånbok, nycklar och andra nödvändigheter när du är på farten.


Varje väska är noggrant utformad med högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning. Dessutom är de utrustade med smarta detaljer som justerbara axelremmar, flera fack och robusta dragkedjor för att möta dina behov och underlätta din vardag.


Oavsett om du letar efter en smidig crossbody-väska, en elegant handväska eller en rymlig ryggsäck för din mobil, har vi något för varje stil och behov i vår kollektion av mobilväskor. Utforska vårt sortiment idag och ge din mobil den stil och skydd den förtjänar!

Filter

FILTER

färg
Svart
Blå
Beige
Orange
storlek
(Ingen)

PRIS

VARUMÄRKE

Välj varumärke
Bolinder Stockholm
Rizzo
ULRIKA

KATEGORI

Ta bort filter

Sortera efter
Sortera efter
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
A-Ö
Ö-A