1-3 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt

Logga in
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

Videoshopping


Nu lanserar vi på Rizzo en videoshoppingfunktion som ett komplement till våra butiker för att erbjuda er kunder en upplevelse som liknar personlig shopping. Det finns många anledningar till varför man vill shoppa online, det är smidigt, säkert och erbjuder ofta ett stort sortiment. Men visst kan man också sakna känslan av att gå i fysiska butiker? Med vår videoshopping vill vi göra det enklare för dig att handla vart du vill, när du vill och få alla fördelar med att shoppa online, samtidigt som du får en riktig butiksupplevelse.

Så vad väntar du på? Klicka på den videon och upplev videoshopping nu!


*Tänk på att endast ett urval av alla våra produkter visas i videoshoppingen, men du kan ju såklart kolla in hela vårt stora utbud här på hemsidan!

Steg 1


Klicka på filmen om videoshopping som ligger på den här sidan.

Steg 2


Det första du får välja är om du är intresserad av dam eller herr.

Steg 3


Välj sedan vilken kategori du är intresserad av, är det skor, väskor eller accessoarer? 

Steg 4


Efter du valt kategori kan du sedan välja underkategori. Du kan sedan enkelt hoppa mellan dessa ifall du är intresserad av flera olika kategorier.

Steg 5


När du gjort detta kommer du få ta del av information om produkterna och samtidigt se hur de sitter på en person så du lättare kan se hur det kommer att sitta på dig samt hur du skulle kunna styla dem. Du kan även hoppa mellan olika produkter och ändra kategori.

Steg 6


Hittar du något du verkligen vill ha kan du klicka på “gå till köp” för att kunna lägga produkten i din önskelista för att sedan gå vidare till köp.

Steg 7


Vill du fortsätta att kolla vidare så kan du lägga till fler produkter i din önskelista. Om produkten kommer i olika färger får du först välja färg och sen lägga den i önskelistan

Steg 8


När du sedan har lagt till produkterna i din önskelista så klickar du på “open wishlist” och produkterna kommer dyka upp i din önskelista på rizzo.se.

Steg 9


Under önskelista på rizzo.se kan du hitta alla produkter du lagt till. Därifrån kan du till exempel välja vilken storlek du vill ha för att sedan lägga den i din varukorg och fullfölja köpet som vanligt! Superenkelt va?