2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 599 KR

Logga in
Rizzo online väskor resväskor accessoarer

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

VARUKORG

Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

LEVERANSINFORMATION


- Hämta hos Bring paketombud 79 kr, fri frakt över 599 kr

- Hemleverans Bring 199 kr

- 2-5 arbetsdagars leveranstid*


*Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören. Under reaperioder kan leveranstiden vara längre än vanligt. Observera att resväskor levereras separat i en egen kartong. Vilket innebär att din order kan delas upp och bestå av två kollin.


HÄMTA HOS BRING PAKETOMBUD - FRI FRAKT ÖVER 599 KR

Om du väljer att hämta ditt paket hos Bring paketombud tillkommer en fraktavgift på 79 kr, men är kostnadsfritt för alla beställningar över 599 kr. Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe och styrs av postnumret i leveransadressen du angivit. När du hämtar ut ditt paket behöver du ta med dig det kolli-ID du fått per mail eller i SMS-aviseringen från Bring. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation.

I SMS-aviseringen kommer du även kunna få möjlighet att ändra leveransen direkt hem till dig, (mot en extra kostnad.) OBS! Mottagaren måste inte vara samma person som gjorde beställningen.

- Om du inte är hemma kan du välja att få paketet lämnat vid dörren, där det fotograferas som kvittens på utförd leverans. Om produkter får plats i brevlådan så skickas den som varubrev.


BRING HEMLEVERANS

- Leveranstid: 1-4 helgfria vardagar

- Leverans till din adress

- Kräver en folkbokföringsadress alternativt korrekt c/o adress

- Fraktkostnad 199 kr

- Tydliga aviseringar via sms från Bring, där du via deras gränssnitt själv kan välja leveransdatum och tid.

Din order levereras direkt hem till din dörr och chauffören gör en kvittering vid avlämningen.

OBS! Mottagaren måste inte vara samma person som gjorde beställningen.

- Om du inte är hemma kan du välja att få paketet lämnat vid dörren, där det fotograferas som kvittens på utförd leverans.

Observera att Rizzo inte ansvarar för paket som lämnas utanför dörren, i trapphus eller dylikt. Vid eventuellt stöld, skadat eller bortstädat paket är det du som ansvarar och bär risken från det att chauffören lämnat ditt paket. Om produkten får plats i brevlådan så skickas den som varubrev.


OUTLÖSTA PAKET

Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket, oavsett om du väljer leverans till butik eller till ett Schenker paketombud. Om du inte har hämtat ut ditt paket inom två veckor skickas det tillbaka till vårt lager och vi förbehåller oss rätten att debitera dig de faktiska kostnaderna för frakten fram och tillbaka.