Leveransinformation

- Hämta i butik 0 kr

- Hämta hos Schenker paketombud 0 kr (ord. pris 49 kr)

- Hemleverans Budbee 99 kr (gratis vid köp över 999 kr)

- 1-4 arbetsdagars leveranstid*

*Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören. Under reaperioder kan leveranstiden vara längre än vanligt.

Hämta i butik 0 kr 

När du beställer på rizzo.se kan du välja att hämta din beställning i en av våra fysiska Rizzobutiker utan extra kostnad. När ditt paket är klart att hämta i butiken får du ett e-post med alla uppgifter, inklusive det ordernummer som du behöver för att hämta ut ditt paket. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation. 

Hämta hos Schenker paketombud 0 kr (ord. pris 49 kr) 

Om du väljer att hämta ditt paket hos Schenker paketombud tillkommer i vanliga fall en fraktavgift på 49 kr, men är just nu kostnadsfritt för alla beställningar. Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe och styrs av postnumret i leveransadressen du angivit. När du hämtar ut ditt paket behöver du ta med dig det kolli-ID du fått per mail eller i SMS-aviseringen från Schenker. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation.

 

Budbee 99 kr (0 kr vid köp över 999 kr)

För kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala erbjuder Rizzo hemleverans med Budbee, som levererar din beställning direkt hem till dörren. Hemleveranserna sker vardagar mellan 17.00-22.00 samt söndagar mellan 16:00-21:00. 

- Hemleverans till din dörr. 

- Leveranstid 1–3 arbetsdagar.

- SMS-avisering, möjligt att följa leveransen direkt på karta i mobil/dator och chatta med leveranssupport. 

- Om du inte är hemma kan du välja att få paketet lämnat vid dörren.

Observera att Rizzo inte ansvarar för paket som lämnas utanför dörren, i trapphus eller dylikt. Vid eventuellt stöld, skadat eller bortstädat paket är det du som ansvarar och bär risken från det att chauffören lämnat ditt paket.  

 

Outlösta paket

Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket, oavsett om du väljer leverans till butik eller till ett Schenker paketombud. Om du inte har hämtat ut ditt paket inom två veckor skickas det tillbaka till vårt lager och vi förbehåller oss rätten att debitera dig de faktiska kostnaderna för frakten fram och tillbaka.