2-5 dagars leverans

30 dagars returrätt*

Fri frakt ÖVER 499 KR

FAVORITER

Inga favoriter har valts än

VARUKORG

Totalt

Frakt tillkommer i kassan
79 kr
Gå till kassan
Säker betalning med
Vi använder oss av cookies för att göra din shopping bättre 🍪
Mums!

WHERE CAN WE TAKE YOU? 

KARRIÄR

LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS


Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Vi tror att en mångfald av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk arbetsplats och din insats har stor betydelse. Ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.

Se våra lediga tjänster här
MÖT MEDARBETARE

 ELVINA


"Det bästa med att arbeta på Rizzo är en blandning av atmosfären, produkterna och kollegorna men framför allt är det våra fantastiska kunder som ger så mycket glädje. Anledningen till att jag började min resa på Rizzo är mitt stora intresse för skor och accessoarer. Att jag blivit kvar beror på de utvecklingsmöjligheter som företaget erbjuder. Vill du utvecklas och har drivet som behövs så finns stora möjligheter att utvecklas hos oss, oavsett om det är inom butik eller på vårt huvudkontor.”

Läs mer här
ATT ARBETA HOS OSS

VI STRÄVAR EFTER ATT ÖVERTRÄFFA KUNDENS FÖRVÄNTAN


Att arbeta på Rizzo är något som varje medarbetare kan vara stolt över. Vi är en butikskedja som präglas av hög service och produktkunskap där varje medarbetare strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi bryr oss om varandra och jobbar tillsammans för att nå våra mål.

Läs mer här