Presentkort - en uppskattad gåva

Du kan köpa presentkort i alla våra butiker som du laddar med valfri summa. På presentkorttorget.se kan du även köpa presentkort som levereras via mail eller SMS.


Presentkort är en uppskattad gåva! Du kan köpa presentkort i alla våra butiker och ladda med valfri summa. Du kan även köpa elektroniska presentkort via presentkorttorget.se som levereras via mail eller sms.


Köp presentkort på presentkorttorget.se här


Du kan betala med flera presentkort samtidigt, och du kan kombinera ditt presentkort med andra betalningsalternativ (gäller endast i butik ej online).

 

Ett presentkort är giltigt i 2 år, och kan inte laddas på flera gånger. Giltighetstiden står alltid angiven på kortet. För att kontrollera saldot på ditt presentkort kan du besöka någon av våra butiker, eller kontakta Kundservice.

 

Köp av presentkort är inte bonusgrundande, däremot kan den som nyttjar presentkortet få bonus på sitt köp. Vid returer av varor som köpts med presentkort, sätts returbeloppet in på ett nytt presentkort. Presentkortet kan inte ersättas med kontanter.

 

Presentkortet är en värdehandling som du bör vara aktsam om. Kortet är inte knutet till en viss person utan kan användas av vem som helst. Rizzo ansvarar inte för förlorat presentkort.